Hoppa till innehåll

Examensarbete på ELU

Examensarbete med möjligheter

Med utgångspunkt i visionen ”Med passion för konstruktion skapar vi ett bättre samhälle” befinner sig ELU i framkant när det kommer till teknikutveckling. Vi samarbetar tätt med högskolor och har stor erfarenhet av att handleda studenter genom hela exjobbsprocessens gång. Som examensarbetare hos oss får du möjlighet att lära av ELUs spetskompetens, samtidigt som vi får ta del av dina perspektiv och idéer.

Lär känna ELU

Examensarbete på ELU

Vi har en lång tradition av att erbjuda studenter möjlighet att skriva exjobb under handledning av ELU. Det gör att vi vet vad som krävs för att kunna ge den bästa typen av stöd och handledning till dig som genomför ditt examensarbete inom konstruktion eller geoteknik. Här nedan kan du ta del av ett axplock av tidigare genomförda exjobb som handletts av oss.

Snart dags för exjobb?

ELU har under åren växt organiskt och har en stor vana av att omhänderta studenter under studietiden och även efter examen. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna studenter som vill göra sitt examensarbete hos oss på ELU – vi välkomnar kreativa idéer och erbjuder även förslag på ämnen.

Du ansöker via våra lediga tjänster. Välkommen med din ansökan.

Ansök till lediga exjobb


Aktuellt inom exjobb

Från teori till praktik – våra bästa tips till dig

Ta del av vad vår teknikutvecklingsansvarige Christoffer Svedholm säger om exjobbsmöjligheterna på ELU, samt vilka tips han har till dig som är intresserad av att skriva ditt examensarbete på ELU.

Intervju med Christoffer Svedholm

Exjobbet ledde till pris – och anställning

För Jenny föll valet på ELU när det nalkades exjobb under sin masterutbildning på Chalmers. Efter exjobbet blev hon anställd på ELUs anläggningsavdelning i Göteborg. Vi intervjuade henne om hennes erfarenheter.

Intervju med Jenny Berglund

Teknikutveckling på ELU – en nyckel till framgång

Med över femtio år i branschen har ELU blivit en ledande aktör på den svenska marknaden. Genom ELUs teknikorganisation och TU-projekt möjliggörs en kreativ och lärorik process som sprider kunskap och bidrar till hållbara lösningar för framtiden.

Läs mer om teknikutveckling på ELU

Vill du veta mer?

Har du frågor om hur det är att skriva examensarbete på ELU är du välkommen att kontakta Christoffer Svedholm.

Kontakta oss