Hoppa till innehåll

Vision och värderingar

Vår vision:
Med passion för konstruktion bidrar vi till ett bättre samhälle

Vi på ELU brinner för konstruktion och strävar efter att bidra till ett bättre samhälle genom att skapa innovativa och hållbara lösningar som gör skillnad för människor.

Vår företagskultur

ELUs företagskultur är sprungen ur våra gemensamma värderingar.​ Våra medarbetares engagemang är vår främsta tillgång och därför jobbar vi tillsammans för att varje Eluit ska trivas och nå sin fulla potential genom personlig och yrkesmässig utveckling.


Våra värdeord

Våra värdeord sammanfattar ELUs värdegrund och de bidrar med vägledning för vår verksamhet.

Samverkan

Genom samarbete, öppenhet och respekt ska vi arbeta tillsammans i en prestigelös organisation där vi alltid är nyfikna att lära av varandra.

Engagemang

Vi genomför vårt arbete med passion, mod och stor drivkraft. Vi håller lojalitet mot företaget, varandra och kunderna högt.

Kompetens

Vår kunskap, professionalism och kreativitet tillsammans gör att vi blir kundernas föredragna kvalitetsleverantör.

Tillförlitlighet

Vi är en pålitlig leverantör som levererar med rätt kvalitet och inom tids- och resursramar. Trygghet för kund och medarbetare sätts i första rummet.

Möt en Eluit

”ELU strävar efter att investera i kommande generationer med en långsiktig vision som gynnar samhällets utveckling. Samtidigt så har ELU en stor respekt för mångfald.”

– Sonia Mollah, Geotekniker på ELU

Läs intervjun