Hoppa till innehåll

Bli en del av ELU – där innovation möter ambition

En arbetsplats att trivas och utvecklas på

Oavsett om du precis har tagit examen eller har lång erfarenhet inom ditt yrke, så är ELU en arbetsplats där du kan trivas och utvecklas på. Vi på ELU är stolta över att ha medarbetare med hög utbildnings- och kompetensnivå, och vår dedikation till kontinuerlig utveckling ser till att våra anställda förblir engagerade och motiverade.

Lediga jobb

Delar du vår passion för konstruktion? På ELU finns alltid plats för medarbetare med rätt kvalifikationer. Här kan du se vilka tjänster som är aktuella.

Lediga jobb

Studentaktiviteter

Besök oss gärna! Dels för att presentera dig själv, men även för att se hur vi har det. Vad gör en konstruktör till exempel? Vi bjuder regelbundet in till studentaktiviteter på våra kontor. Anmäl dig så hör vi av oss inför nästa tillfälle.

Student

Examensarbete

Dags för exjobb? Genom att skriva exjobb på ELU får du möjlighet att testa dina kunskaper och prova nya idéer i praktiken. Dessutom skapar du nya kontakter och får uppleva ELU som arbetsplats.

Examensarbete på ELU

Mer än bara jobb

ELUs medarbetare är vår främsta tillgång och nyckeln till våra framgångar. Därför är en bra arbetsmiljö där varje medarbetare mår bra, trivs och utvecklas en viktig strategisk fråga för oss. Varmt välkommen till en riktigt trevlig arbetsplats.

Resultatbonus

ELUs framgångar är ett resultat av våra gemensamma ansträngningar. Varje år delar ELUs ägare med sig av rörelseresultatet (exkl finansiella intäkter) till alla tillsvidareanställda medarbetare.

God arbetsmiljö

Våra kontor är centralt belägna, trivsamt inredda och tekniskt välutrustade. Därtill erhåller alla anställda ett arbetsmiljöbidrag för att säkerställa en god arbetsmiljö på hemmakontoret.

Hög trivselnivå

På ELU finns det medarbetarledda trivselgrupper på respektive kontor som kontinuerligt planerar subventionerade aktiviteter för att öka gemenskapen.

Stort förmånsutbud

Via vår digitala förmånsportal får du tillgång till mängder av rabatter och förmånliga erbjudanden.

Flexibelt arbete

För att underlätta för våra medarbetares balans mellan arbete och fritid tillämpas flextid och möjlighet till distansarbete viss del av arbetstiden.

Friskvård och sport

ELU vill uppmuntra våra medarbetare till ett aktivt och hälsosamt liv, och erbjuder därför bl.a ett generöst friskvårdsbidrag, tillgång till massör och sponsring av diverse sportaktiviteter.

Nytta med nöje

En gång per år samlas hela ELU för att inspireras, utvecklas och framförallt ha roligt tillsammans i en gemensam kick off. Därtill förgyller även en och en annan festlig sammankomst vår vardag.

Kollektivavtal

ELU är anslutet till Innovationsföretagen och följer deras Allmänna Anställningsvillkor. För de medarbetare som önskar har vi även en lokal fackklubb (Sveriges Ingenjörer).

ELU på insidan

ELUs företagskultur är sprungen ur våra gemensamma värderingar.​
Våra medarbetares engagemang är vår främsta tillgång och därför jobbar vi tillsammans för att varje Eluit ska trivas och nå sin fulla potential genom personlig och yrkesmässig utveckling. Lär känna ELU genom våra Eluiter här nedan.

Gustav Norén

”ELU hade bra rykte om sig bland andra företag och ansågs vara bäst på broar vilket var det jag var mest intresserad av att jobba med”

Läs intervjun

Sonia Mollah

”ELU är välkänt för sin förmåga att stötta och guida nybörjare. ELU strävar efter att investera i kommande generationer med en långsiktig vision som gynnar samhällets utveckling”

Läs intervjun

Vill du veta mer?

Har du frågor om hur det är att arbeta på ELU är du välkommen att kontakta mig:

Lovisa Persson,
Rekrytering och Employer Branding

Kontakta oss