Hoppa till innehåll

Studentaktiviteter på ELU

Bana väg för din framtid på ELU

Är du en nyfiken student som drömmer om en spännande framtid inom konstruktion eller geoteknik? På ELU sträcker sig möjligheterna långt, och oavsett var du befinner dig i din utbildning så ser vi fram emot att etablera kontakt för att utforska hur vi kan stödja dig i din resa mot att bli en framstående konstruktör.

Den bästa platsen för din framtida karriär

På ELU arbetar Sveriges främsta konstruktörer och geotekniker. Vi är en organisation med tydliga värderingar, och för våra medarbetare är det en självklarhet att man delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter till dig som är mer junior och vill växa. För dig som ska ut i arbetslivet – och som menar allvar med ditt yrkesval – är ELU den bästa platsen att börja din karriär på.

Karriär på ELU

Delar du vår passion för konstruktion?

ELU söker ständigt efter talangfulla och motiverade studenter som vill vara en del av vår dynamiska arbetsplats. Med vår vision att skapa ett bättre samhälle genom passion för konstruktion, erbjuder vi möjligheter för professionell utveckling, spännande projekt och ett starkt fokus på gemensam framgång.

Vision och värderingar

Besök oss!


Vi på ELU bjuder regelbundet in till studentaktiviteter på våra kontor. Som deltagare får du möjlighet att presentera dig själv, se hur vi har det och få en insikt i de intressanta karriärmöjligheter som vårt företag har att erbjuda. Dessutom får du möjlighet att träffa oss Eluiter och ta reda på vad det innebär att vara en konstruktör. Anmäl dig via formuläret nedan så hör vi av oss med mer information innan nästa event äger rum.

Studentaktiviteter med ELU

Är du nyfiken på ELU och vill inkluderas i våra kommande studentaktiviteter? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig när vi har ett event som matchar dina önskemål.

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Jag är intresserad av att besöka ELU i(Obligatoriskt)
Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.

Sommarjobb och praktik

På ELU har vi stor vana av att ta emot sommarjobbare och praktikanter, och till ditt förfogande kommer du ha erfarna kollegor som alla är måna om att dela med sig av sina kunskaper. Arbetsuppgifterna utgörs av en blandning mellan övningsuppgifter och pågående uppdrag, och på så sätt får du successivt utveckla dina kunskaper och få djupare insyn i vad yrket kan innebära.

Vi annonserar sommarjobb och praktikplatser under sidan Lediga jobb. Du är självklart välkommen att skicka in en spontanansökan under resten av året också, men vi kan inte garantera tillgängliga platser då.

Lediga jobb

Examensarbete

Examensarbete på ELU är en utmärkt möjlighet för oss att lära känna varandra bättre. Varje år tar vi emot studenter som får möjlighet att skriva sitt examensarbete hos oss. Vi ger dig rätt förutsättningar och stöttning genom processens gång, från idéformulering till slutpresentation.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna studenter som vill göra sitt examensarbete hos oss på ELU – vi välkomnar kreativa idéer och erbjuder även förslag på ämnen.

Examensarbete på ELU

Vill du veta mer?

Har du frågor om jobbmöjligheter eller studentaktiviteter på ELU? Välkommen att kontakta mig:

Lovisa Persson,
Rekrytering och Employer Branding

Kontakta oss