Hoppa till innehåll

VR visning med ELU

ELU har haft glädjen att medverka i en serie mycket lyckade VR visningar för Sigtuna Kommun i samarbete med White arkitekter.

Den första virtuella visningen hölls på vårt kontor i Stockholm. Sigtuna Kommun insåg då fördelen med att ha VR-visningen för deras politiker och beslutfattare. Kommunen har nämligen en känslig sträcka där man vill separera gångväg och cykelväg samt bredda det hela. Förslaget som ni ser nedan är att lägga gångstråket på gångbrygga.

Ca 15 politiker och beslutfattare var i omgångar och gick runt i den virtuella miljön samt hade möjlighet att ställa frågor och komma med synpunkter på projektet. Fördelarna med att hålla dessa virtuella visningar är att kunden känner sig säkrare med utformningen och det som är beställt samt att man enklare kan få till förbättringar som annars hade varit svårt att förutspå innan det dyker upp i verkligheten.

Visningen hölls i samarbete med White Arkitekter för Sigtuna kommun och var ett utmärkt tillfälle för kommunen att ge synpunkter på så verkligt underlag som möjligt.

Tack för de trevliga och lyckade visningarna!