Hoppa till innehåll

ELU expanderar och breddar vårt erbjudande i Malmö

Vi har glädjen att dela med oss av nyheten att vi nu tar nästa steg och breddar vår kompetens och vårt erbjudande i Malmö med etablering av affärsområdena Bygg, Marin och Geoteknik. Med en lokal närvaro inom dessa områden är vi övertygade om att det kommer att ge oss större möjlighet att utöka vår kundförståelse och fördjupa våra samarbeten.

ELUs verksamhetsidé vilar på att vi genom teknik i framkant och engagemang för varandra och våra kunder skapar konstruktionslösningar som lägger grunden för hållbara samhällen. Vår kompetens och vårt engagemang inom konstruktion ger oss en unik position på den svenska marknaden, där vi i vissa fall är marknadsledande. Vi är övertygade om att vi kan attrahera de bästa ingenjörerna och erbjuda spännande utvecklingsmöjligheter inom dessa fält hos oss i Malmö.

Varför expansion?

ELU är idag etablerade på tre orter; Stockholm, Göteborg och Malmö. I Stockholm och Göteborg finns kompetenser inom alla våra fyra affärsområden. I södra Sverige har vi under drygt 10 år fokuserat på att bygga upp en stark och engagerad Anläggningsverksamhet. Vi ser däremot nu att efterfrågan finns inom flera av våra affärsområden och tror att en lokal förankring ger oss förutsättningar att möta det efterfrågade behovet. Den kommande expansionen kommer även ge oss en möjlighet att fördjupa vårt samarbete med befintliga och nya kunder där vi kommer erbjuda rådgivning och projektering under hela livscykeln. 

Vi vänder oss till dig som vill jobba i en utvecklande miljö, med teknisk spets och bredd inom konstruktion, i en värderingsstyrd organisation med spännande projekt inom hållbar samhällsbyggnad. Och till er kunder är vi glada att inom en snar framtid kunna ha ett bredare erbjudande och vara er tillförlitliga samverkanspartner även i södra Sverige

Mattias Grauers VD

Med passion för konstruktion skapar vi ett bättre samhälle.

Intresserad att jobba hos oss?

Klicka här för att se våra lediga tjänster!

Tjänster