Två nomineringar till Betonggalan

Två av ELUs medarbetare är nominerade till Betonggalans pris Roger-priset. Priset kommer delas ut på Betonggalan den 23 november på Waterfront i Stockholm.

Claes-Henrik Classon har jobbat med hus- och anläggningskonstruktioner på ELU sedan 30 år och är nominerad i kategorin Årets Betongkonstruktör. Ur juryns motivering: ”De senaste åren har mycket handlat om projekt Slussen i Stockholm där Claes-Henrik ansvarar för samordningen mellan teknikområdena inom generalkonsultuppdraget för delområde land (Södermalm). Han har utmärkt sig genom att, med stor förståelse för utförande och produktion, kunna skapa kreativa lösningar på de problem som måste lösas i ett komplicerat infrastrukturprojekt i centrala Stockholm.”

Jerry Laurén är nominerad i kategorin Ung&Tung, ett pris som delas ut till en person under 30 år som på ett betydande sätt bidragit till att utveckla branschen. Ur juryns motivering: ”Jerry har som byggnadskonstruktör utvecklats på ett anmärkningsvärt framgångsrikt sätt och visat att han besitter de allra bästa färdigheterna för att kunna tillskrivas en kompetent konstruktör med kundens projekt i fokus.”

Vi gratulerar till nomineringarna och håller tummarna för Claes-Henrik och Jerry! Röstningen kommer pågå mellan 9-22 oktober på www.betong.se.