Inspirationskväll med ELU och Construction Network

Inspirationskväll med ELU och Construction Network

2016-10-19

Den 27 oktober bjuder ELU tillsammans med Ingenjörsjobb, Hilti och Academic Work in dig som är yrkesverksam inom samhällsbyggnad till en helkväll full av inspiration och motivation i nätverket kallat Construktion Network.stribeck2

Under kvällen kommer Johan Stribeck berätta om karriären som började på 90-talets ELU Konsult som blyertscaddande brokonstruktör och som nu är med och definierar den framtida konstruktörens dagliga arbetsprocesser med BIM, VR, laserskanning och drönare – “Genom digitaliseringen av hela bygg- och anläggningsbranschen kommer mycket bli väldigt annorlunda och utvecklingen kommer gå fort.”

Mer information läggs löpande upp löpande på Construction Networks Facebooksida. Hoppas vi ses där!